Jouw gezondheid is belangrijk!

En daarom verdient jouw lichaam alleen het aller beste. Ons assortiment gezonde producten is zeer breed met voedingssupplementen, geneesmiddelen en natuurlijke beauty- en verzorgingsproducten en producten voor jouw dagelijkse hygiëne.

Met merken zoals Weleda, Werfzeep, Solgar, New Care, Pukka, GRØN, Faith in Nature en HappySoaps bieden wij een ruim assortiment natuurlijke en gezonde producten.

We zijn dan ook niet voor niks de gezonde drogist van Leeuwarden.

 

Waarom kiezen voor natuurlijke producten?

Kies voor natuurlijke (verzorgings)producten en supplementen met de juiste dosering en afgestemd op jouw lichaam.

Natuurlijke (verzorgings)producten bevatten geen schadelijke stoffen en chemicaliën. Ze worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals oliën en kruiden en zijn vaak biologisch geproduceerd. De producten zijn niet alleen beter voor je lichaam, maar ook voor het milieu.

Daarnaast bevatten natuurlijke producten vaak een goede werkzame stof, waardoor de werking vaak vele malen beter is. Zo kan je bijvoorbeeld op een wondje of schrale plek op de huid veel beter honingzalf smeren in plaats van vaseline. Vaseline houdt de huid wel vet, maar verbetert de huid niet. Dat doe honingzalf wel!

Geen schadelijke stoffen

Gewone producten bevatten verschillende stoffen die niet zo gezond zijn voor het lichaam. In veel Europese landen zijn bijvoorbeeld parabenen al verboden, deze stoffen kunnen namelijk hormoonverstorend zijn. Daarom kiezen steeds meer mensen voor natuurlijke producten.

En ook voor baby’s en kinderen is het wel zo’n fijn idee om pure en natuurlijke producten te gebruiken. Het liefst zo weinig mogelijk irriterend.

Wij zijn de eerste drogist waar je producten kunt laten hervullen. Kom langs met je lege fles shampoo of bodylotion en wij vullen deze weer bij. Uiteraard 100% natuurlijk. Zo heb je geen schadelijke stoffen in je product, maar wordt ook de (plastic)fles hergebruikt. Refill

Stap binnen en ervaar ons deskundige advies! Wij nemen we de tijd voor jou

💬 Eldert: “Klanten een passend advies geven, dat is altijd ons doel. We bieden meerwaarde door goed naar de wensen en eventuele lichamelijke klachten van de klant te luisteren. De zorg versoberd en dus weten mensen ons steeds vaker te vinden voor gezondheidsadvies. Het is altijd fijn en een beloning op ons werk om later terug te horen dat ons advies de klant echt verder heeft geholpen. Die extra stap zetten we graag.”

 

Bekijk ook ons blog met veel inspiratie en informatie

Refill Totaal

Hervul jouw lege flessen

02-10-2021

Duurzaam initiatief van Drogisterij Pijl Om een circulaire economie te stimuleren en… Lees meer

Csm Advanced Immune Beeld 651X651 Zonder Tekst 0B6db64e60

Solgar Weerstand

15-09-2021

Ons lichaam heeft een unieke verdediging; het immuunsysteem, ofwel de weerstand. Dit… Lees meer

Bgs Brand Banner Ecoegg Nl1736x600

EcoEgg

15-09-2021

Eco Egg ecologische wasmiddelen bieden een natuurlijk en hypoallergeen alternatief vo… Lees meer

Shampoo

Faith in Nature

15-09-2021

Faith In Nature, opgericht in 1974, gelooft in het benutten van de kracht uit de natu… Lees meer

Onze favoriete merken