Hervul jouw lege flessen

Gepubliceerd op: 02-10-2021

Duurzaam initiatief van Drogisterij Pijl

Om een circulaire economie te stimuleren en de hoeveelheid afval te verminderen, komt Drogisterij Pijl met het idee om te starten met een refill bar in de drogisterij. Ongeveer 40% van het van al het plastic dat wereldwijd wordt geproduceerd wordt maar één keer gebruikt en daarna meteen weggegooid. Daarom zijn wij bij Drogisterij Pijl, als eerste in Nederland, afgetrapt met een refill bar!

Eldert Pijl van Drogisterij Pijl aan het woord:

"We gaan steeds bewuster om met ons lichaam en het milieu, dus waarom zou je niet jouw lege flessen verzorgingsproducten hervullen? Daarom is het vanaf nu mogelijk om jouw lege flessen shampoo, conditioner, handzeep, douchegel en bodylotion te hervullen in onze winkel. Er is keuze uit de geuren Aloë Vera, Kokosnoot en Lavendel & Geranium. 

Je kunt deze producten ook in een fles kopen en deze later laten hervullen. Maar je mag ook een eigen lege fles (van een ander merk) meenemen. Op deze manier verminderen we samen plastic afval en heb je een heerlijk, natuurlijk product voor een goede prijs.

De refill producten kan je ook laten vullen in onze mooie en luxe flessen met pomp, uiteraard van gerecycled plastic. Deze flessen staan ook nog eens erg goed in je badkamer en zijn super leuk om cadeau te geven!"

De producten waarmee wij hervullen zijn:

  • 100% natuurlijk
  • pH neutraal
  • Zonder SLS en parabenen
  • Vegan
  • Vrij van synthetische geur- & kleurstoffen
  • Dierproefvrij

Meer info op onze refill pagina.