Je goed voelen én er goed uitzien, wie wil dat nou niet?!

In onze parfumerie vind je heerlijke parfums van onder andere Hugo Boss, Calvin Klein, Marc Jacobs, Van Gils, Paco Rabanne en Jean Paul Gaultier. Geef je de parfum als cadeau? Dan pakken wij de parfum prachtig in!

Op het gebied van gezichtsverzorging hebben we een uitgebreide keuze. Kies je voor Louis Widmer, dan kies je voor dermatologische verzorging voor de gevoelige huid. Of ga je voor de 100% natuurlijke verzorging van Weleda of Grøn? En ook een aanbieding van Nivea of ons huismerk Sence Beauty behoort tot de keuze. Wat je ook kiest, wij helpen je de beste keuze te maken die past bij jouw huid en wensen.

Op zoek naar een mooie lipstick? Of zelf een palet oogschaduw samenstellen? Het kan allemaal! Met merken zoals Pupa, John van G, Rimmel en Miss Sporty heb je uitgebreide keuze. Kies je voor 100% natuurlijke make-up, dan is Benecos jouw match.

Zeg je cadeau, dan zeg je Janzen! De heerlijke producten van Janzen zijn het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Van showerfoam en bodylotion tot geurstokjes en autoparfum. Janzen heeft het allemaal. En met de speciale cadeauverpakkingen is Janzen een feest om te geven en om te krijgen.

Onze favoriete merken