Welkom bij Schoonheidssalon Drogisterij Pijl

Wil je een moment van rust en ontspanning, een salon waar met veel zorg en passie voor je gezorgd wordt? Dan ben je bij ons aan het goede adres.
Wij bieden een uitgebreid pakket behandelingen aan. Persoonlijke aandacht, passie voor het verbeteren van de huid en oog voor detail staan voorop in de behandelingen. Met het uitgebreide assortiment verzorgings- en schoonheidsproducten, ga je altijd met het juiste product naar huis. Zo houdt je de huid in topkwaliteit. In de salon gebruiken wij de producten van het Zwitserse merk Louis Widmer. 

Dr. Hauschka

Jouw huid kan het zelf

Het verzorgingsconcept van Dr. Hauschka reinigt, versterkt en verzorgt in het natuurlijke dag- en nachtritme van jouw huid en activeert haar zelfherstellende vermogen.

Tijdens een behandeling raken we je niet alleen met zachte handen aan, maar ook met fijne penselen. Onze Dr. Hauschka Therapeut laat je kennismaken met de waarde van Diepe Ontspanning en werkzame impulsen, afgestemd op jouw huidbeeld en onze verzorgende producten.

Pedicure

Onze voeten dragen dagelijks ons volledige lichaamsgewicht en krijgen het vaak zwaar te verduren. Daarom verdienen jouw voeten alle aandacht en deskundigheid. Een voetenbehandeling door onze pedicure is de uitkomst!
Een pedicurebehandeling kan bij specifieke voetklachten, voor mooi gelakte nagels voor de vakantie of gewoon even heerlijk ter ontspanning.

Plan direct een afspraak

Onze favoriete merken