• darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg

Verminder plastic afval en hervul jouw lege flessen

Omdat we steeds bewuster omgaan met onze producten en plastic afval willen verminderen, kan je bij ons heel veel producten laten hervullen.

Parfum

Smell it, Love it, Refill it

Je hebt keuze uit de 80 meest populaire parfums van Nederland voor heren en dames. PRFM is geen Eau de toilette, geen Eau de parfum maar een hoogwaardige pure parfum. Kom langs en ervaar de heerlijke parfums en kies uit de ruime keuze!

Prijzen PRFM Met flesje Refill
30 ml € 14,50 € 12,50
50 ml € 19,50 € 17,50

SHAMPOO, CONDITIONER, HANDZEEP, BODYWASH, HAND & BODYLOTION:

Vanaf nu kan je ook jouw lege flessen shampoo, conditioner, handzeep, bodywash en hand & bodylotion komen hervullen. De producten waarmee wij hervullen zijn:

 • 100% natuurlijk
 • pH neutraal
 • Zonder SLS en parabenen
 • Vegan
 • Vrij van synthetische geur- & kleurstoffen

Je kunt deze producten ook in een fles kopen en deze later laten hervullen. Maar je mag ook een eigen lege fles (van een ander merk) meenemen. Op deze manier verminderen we samen plastic afval en heb je een heerlijk, natuurlijk product voor een goede prijs.

De refill producten kan je ook laten vullen in onze mooie en luxe flessen met pomp, uiteraard van gerecycled plastic. Deze flessen staan ook nog eens erg goed in je badkamer en zijn super leuk om cadeau te geven!

Verkrijgbaar in de geuren:

 • Aloë Vera - wordt gebruikt omwille van zijn verzachtende en helende eigenschappen. De plant stimuleert huidvernieuwing terwijl het je huid verzacht en hydrateert. Zijn regenererende eigenschappen maken dat de plant geschikt is om haar en huid te verzorgen, met name huid die vatbaar is voor acne en vroegtijdige veroudering. Aloë vera staat ook bekend om het verhelpen van brandwonden en andere huidirritaties. Het bevat essentiële voedingsstoffen voor de huid waaronder steroïden, aminozuren, enzymen en polysachariden. Ons assortiment aloë vera shampoo, conditioner, douchegel, badschuim, handzeep en zeepnoten helpen je niet alleen je huid te reinigen, maar verzachten en verjongen ook de huid.
 • Kokosnoot - erg voedzaam en boordevol essentiële vitaminen en mineralen. Naast de vele gezondheidsvoordelen bevat kokosnootolie ook voedende eigenschappen voor het haar waardoor het er sterker, gezonder en gevoed uitziet. Voor de huid is kokosnootolie ook een geweldige, natuurlijke hydratant.
 • Lavendel & Geranium - op basis van natuurlijke ingrediënten die je helpen te ontspannen. Lavendelolie heeft veel voordelen waaronder het bestrijden van acne, beter helpen slapen en een ontsmettende werking. De geur van deze producten vermindert stress waardoor jij je beter kunt ontspannen.

   

Prijzen refill
Shampoo € 0,65
Conditioner € 0,65
Bodywash € 0,55
Handwash € 0,50
Hand & Bodylotion € 0,75
Lege fles met pom € 2,00
prijzen per 50ml

Ingrediënten refill producten

Onze favoriete merken