Searoop: Biologische Zeeuwse Siroop - 100% bijzonder

Gepubliceerd op: 15-09-2021

Searoop is een biologische siroop op basis van vers geperste biologische appels en kruiden uit de Zeeuwse duinen. Nu verkrijgbaar in 6 heerlijke verrassende smaken.

  • Zwarte bes, Lavendel, Roos
  • Rozemarijn, Citroenmelisse, Tijm
  • Duindoorn, Meidoorn, Salie
  • Rabarber, Zeevenkel, Zeekraal
  • Kweeper, Rozenbottel, Wilde passiebloem
  • Vlierbloesem, Maarts viooltje, Klaproos

Heerlijk verfrissend met (bruis) water, in een mocktail en lekker als dressing in een salade.

Searoop -- Een lekker alcoholvrij alternatief

Schenk eens een mocktail!
Hoe lekker is het om een drankje voor jezelf of voor iemand anders in te schenken. Dat geeft vaak een feestelijk gevoel, zeker als het om een mix gaat. Daar hoeft niet altijd alcohol aan te pas te komen, sterker nog, een drankje zonder alcohol is veel gezonder en vaak net zo lekker. Alcohol kan namelijk veel negatieve effecten op je gezondheid hebben, naast het feit dat het veel calorieën bevat. Met een alcoholvrij drankje krijg je al snel minder calorieën binnen, mits je probeert het suikergehalte laag te houden.
Searoop is als basis voor een mocktail dan ook heel geschikt. Het bevat tot 50% minder suiker dan andere siropen of frisdranken. Het is gemaakt van versgeperste biologische appels met Zeeuwse duinkruiden en botanische kruiden. Daardoor heeft het een intense, verdiepende smaak met meerdere lagen. Lekker als alcoholvrij alternatief en natuurlijk als dorstlesser op ieder moment van de dag.

Recept Glühwein Searoop;

Verwarm 50 ml. Searoop Zwarte bes, Lavendel, Roos met water. Voeg er een stukje verse gember, 1 kaneelstokje, 4 kruidnagels, een halve sinaasappel in schijfjes en een kwart citroen aan toe. Laat de glühwein niet koken maar even zachtjes pruttelen. Drink uit een Mason Jar, buiten bij een vuurtje.