Bambo Nature Luiers, een veilige keuze

Gepubliceerd op: 15-09-2021

Bambo Nature babyluiers zijn gemaakt van zachte materialen en hebben een ademende buitenzijde, mede hierdoor zijn ze geschikt voor de meest gevoelige babyhuid. De perfecte pasvorm en de sterk absorberende kanalen zorgen ervoor dat de huid van je baby droog blijft en huidirritatie voorkomen wordt.

De verzadigingsindicator aan de buitenzijde van de babyluier geeft aan wanneer de luier verschoond moet worden. De flexibele tailleband en latexvrije beenelastieken zorgen ervoor dat de luier goed aansluit zodat je baby de hele dag kan klimmen, klauteren en spelen.

Geproduceerd in Denemarken, daar waar kwaliteit hand in hand gaat met respect voor elkaar en de natuur. Met Bambo Nature kun je rekenen op de beste bescherming voor een comfortabele dag en nacht voor je baby. Bambo Nature gebruikt alleen de beste materialen en de nieuwste technologieën voor de productie van de babyluiers en verzorgingsproducten. Het zeer strenge Nordic Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic zijn onder andere het bewijs dat deze babyluiers de meest veilige keuze zijn voor een gezonde babyhuid én voor de natuur.

Alle Bambo Nature babyluiers zijn vrij van parfum en parabenen om het risico op luieruitslag of allergieën te minimaliseren.

0% parfum, 0% parabenen, 0% lotion en 0% conserveringsmiddelen.

  • Als beste getest onder Deense families
  • Huidvriendelijk, zonder schadelijke stoffen
  • I’m Green verpakking op basis van suikerriet
  • Geproduceerd op basis van 100% windenergie
  • 95% van het restafval wordt hergebruikt